Klanten van Ziggo kunnen nu een extra Mediabox Next afnemen

22 juli 2019 1 Minuut 13 Reacties
ziggo-next-afb

Klanten van Ziggo kunnen vanaf nu een extra Mediabox Next afnemen voor vijf euro per maand. Je kunt tot twee extra boxen afnemen. De nieuwe Mediabox Next biedt 4k-ondersteuning en is voorzien van spraakbesturing.

Sinds vorige maand is Ziggo begonnen met het leveren van de nieuwe Mediabox Next. Deze mediabox met 4k-ondersteuning werd eerst op een veel beperktere schaal uitgerold, maar sinds vorige maand kunnen alle nieuwe klanten met een Complete- of Max-abonnement met het apparaat van start. Bestaande klanten moeten zich aanmelden om de Mediabox Next te ontvangen. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om een extra Mediabox Next te bestellen.

Website Tweakers meldt dat klanten van Ziggo voor vijf euro per maand nu tot twee extra mediaboxen kunnen afnemen. De extra boxen zijn gelijk aan de versie die mensen krijgen als ze de nieuwe mediabox voor het eerst aanvragen. Heb je dus meerdere tv’s in huis, dan krijg je hiermee de nieuwe functies tot je beschikking op maximaal drie televisies in huis. Ziggo vraagt hiervoor vijf euro extra per maand per extra mediabox. Je moet uiteraard een geschikt Internet- en tv-abonnement hebben en per adres zijn er maximaal vijf digitale ontvangers (totaal van mediaboxen en CI+-modules) toegestaan.

Opvolger van Mediabox XL

De nieuwe Mediabox Next is de opvolger van de Mediabox XL. Deze laatste mediabox kan op veel kritiek rekenen van klanten, maar wordt nog wel ondersteund. Bestaande klanten moeten zich dan ook aanmelden voor een nieuwe mediabox, waarmee je de oudere Mediabox XL kan omruilen voor de nieuwe Mediabox Next. Het nieuwe apparaat biedt ondersteuning voor 4k en heeft een compacter design, is energiezuiniger en biedt ondersteuning voor spraakbesturing.

Reacties (13)